Friday, 29 March, 2024

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μάριου

Ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης

δύο φορές τον μήνα σε ΑΤ αφέθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι, 53 και 54 ετών, μετά τις απολογίες του στον ανακριτή, για την υπόθεση της δολοφονίας και της αρπαγής του Μάριου Παπαγεωργίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, νωρίς το πρωί προκειμένου να απολογηθούν για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της αρπαγής κατά συναυτουργία μετά την απόρριψη της αίτησης που κατέθεσαν χθες οι συνήγοροί τους περί ακυρότητας της διαδικασίας. Οι δύο ανδρες συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες, βάσει ενταλμάτων σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής, καθώς φέρονται να είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον «εγκέφαλο» της συμμορίας για την μεταφορά και την εξαφάνιση του πτώματος.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως τα συγκεκριμένα άτομα με τη βοήθεια συνεργών σκηνοθέτησαν ένα ταξίδι και αγόρασαν μια μεγάλη ποσότητα κάρβουνου με σκοπό να εξαφανίσουν τη σορό του Μάριου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες στις απολογίες του και υποστήριξαν πως δεν έχουν την οποιαδήποτε εμπλοκή με τη φρικιαστική αυτή υπόθεση.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα απολογούνται και οι δύο γιοί του καταδικασμένου εγκεφάλου, ένας εν ενεργεία και ένας εν αποστρατεία αστυνομικοί, για τις ίδιες κατηγορίες με τους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν βάση ενταλμάτων.

Πηγη: newsit.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου