Saturday, 20 April, 2024

Ελεύθερος με όρους 39χρονος που είχε φωτο της 12χρονης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 5 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια ο 39χρονος, ο οποίος

κατηγορείται για κατοχή πορνογραφικού υλικού της 12χρονης από τον Κολωνό.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής είχε κληθεί σε απολογία για το κακούργημα της πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς είχαν εντοπιστεί στην κατοχή του φωτογραφίες του κοριτσιού.
Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος δεν είχε συλληφθεί, δεν ανήκει στις προηγούμενες φουρνιές συλληφθέντων για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης.
Η κλήση του σε απολογία εντάσσεται στο νέο στάδιο που μπαίνει η έρευνα, στην οποία προφανώς θα καλούνται και άτομα τα οποία δεν κατηγορούνται για βιασμό της 12χρονης αλλά στα χέρια τους έχει βρεθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Τι υποστήριξε ο 39χρονος στην απολογία του
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και φέρεται να υποστήριξε ότι μέσω της εφαρμογής viber, από ενα προφίλ με γυναικείο όνομα, το οποίο δεν ήταν της 12χρονης, του εστάλησαν φωτογραφίες. Όπως είπε, επειδή κάτι υποψιάστηκε, ζητούσε επίμονα να αποσαφηνιστεί η ηλικία της κοπέλας, διότι η ίδια είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετων και ζήτησε τις φωτογραφίες για να ταυτοποιησει το πρόσωπό με το οποίο μιλάει και την ηλικία του.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχτηκε ότι της έστειλε κάποια μικρά χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 140 ευρώ.
Μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να αφεθεί ελεύθερος και επέβαλαν στον κατηγορούμενο τους περιοριστικους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 3 φορές το μήνα και της εγγύησης 5 χιλιάδων ευρώ.
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου