Thursday, 25 April, 2024

Εμφανίστηκε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette

Στην Τροχαία Γλυφάδας εμφανίστηκε σήμερα ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μάρκας Corvette, που παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 25χρονο

μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Ο δικηγόρος ζήτησε να παραλάβει αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ ενδέχεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί και ο ιδιοκτήτης, καθώς έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία.
Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό θύμα βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω του αλλά τράπηκε σε φυγή αφού χτύπησε και ένα σταθμευμένο όχημα.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργεί έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.
Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.
efsyn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου