Thursday, 28 March, 2024

Ενέδρα με εντολή Ερντογάν για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

“Βόμβες” έριξε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του. Μιλώντας για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης αναφέρθηκε σε προσχεδιασμένη ενέργεια των Τούρκων

Ο υπουργός μίλησε μάλιστα για ένα σχέδιο με εντολή του ίδιου του Ερντογάν.
Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό Real έκανε λόγο για μια κράτησε ενάντια σε κάθε αρχή του Διεθνούς Δικαίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το onalert κατά τον υπουργό Άμυνας η σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη.
Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο φαίνεται πως είχαν εντολή από τον ίδιο τον Ερντογάν να κάνουν μια τέτοια κίνηση προκειμένου να ετοιμάσουν το περιβάλλον για την συναλλαγή, δηλαδή την ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς που πέρασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.
Ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η επιχείρηση δεν έγινε τυχαία μέσα σε ένα βράδυ.
Ο Υπουργός σε ότι αφορά στη συνέχιση της κράτησής τους ανέφερε πως Οι στρατιωτικοί υπηρετούν αυτή τη στιγμή στην Τουρκία. Εχουν μόνιμη διεύθυνση στην Τουρκία. Η κράτηση τους είναι αντίθετη σε κάθε αρχή διεθνούς δικαίου. Κρατούνται παράνομα χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες, ενώ πλέον δεν υπάρχει και το εμπόδιο που προέβαλε το τουρκικό δικαστήριο για τη μόνιμη κατοικία.
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι είναι ένα θέμα που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και την Τουρκία, έχουν ευθύνες και το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε.Εχει ευθύνη και το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με πληροφορίες από το OnAlert

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου