Thursday, 25 April, 2024

Εξέδιδαν με τη βία 28χρονη σε οίκο ανοχής. Την παγίδευσαν μέσω Facebook

Καρέ καρέ περιέγραψε η 28χρονη στην κατάθεση της στους Αστυνομικούς, τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του 28χρονου από την Αλβανία, μαστροπού της, επί δύο χρόνια.

Ωστόσο πριν από λίγο διάστημα κατάφερε ξέφυγε και ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία.

«Με προσέγγισε μέσω Facebook. Δέχτηκα την πρόταση του να εργαστώ σε δικό του καφέ. Το ίδιο βράδυ και ενώ είχαμε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με οδήγησε σε διαμέρισμα, ενώ ήμουν πολύ ζαλισμένη. Την επόμενη μέρα ξύπνησα γυμνή πάνω στο κρεβάτι, μου πήρε το κινητό μου, την ταυτότητα (…) Μου είπε ότι θα δουλέψω σε οίκο ανοχής. Όταν του είπα ότι δεν θέλω άρχισε να με χτυπάει σε όλο μου το σώμα», δήλωσε η 28χρονη. Όπως περιέγραψε, ακόμα και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στον οίκο ανοχής, σοκαρίστηκαν από τα σημάδια που είχε.

«Όταν έβγαλα τα ρούχα μου η υπηρεσία είδε τα σημάδια από το ξύλο και έπαθε σοκ. Πήρε τηλέφωνο τον Αλβανό και του είπε ότι δε μπορεί να με βγάλει για δουλειά έτσι όπως ήμουν. Σχεδόν κατευθείαν μπήκε μέσα και με κλώτσησε γιατί νόμισε ότι έκανα παράπονα. (…) Μου κάλυψαν τα σημάδια με μακιγιάζ και ξεκίνησα να δουλεύω», ανέφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες την ημέρα είχε 30 ραντεβού με πελάτες.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου