Thursday, 25 April, 2024

Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις: Νέα στοιχεία – Απειλή στη Νικολούλη!

Οι έρευνες για την εξαφάνιση της 19χρονης συνεχίζονται και υπάρχουν στοιχεία που ίσως οδηγήσουν στην επίλυση του γρίφου.

Καθηλώνει το θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από τα μέσα του περασμένου μήνα όταν κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στο Κορωπί την κατέγραψαν να περπατάει στην οδό Αττικής.
Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Αναστάσιος Ντούγκας, που μίλησε στο Μega αποκαλύπτοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται και υπάρχουν στοιχεία που ίσως οδηγήσουν στην επίλυση του γρίφου.
“Γίνεται μια μεγάλη έρευνα σε μια πόλη κοντά στην Αττική, όπου είχαμε συγκεκριμένες πληροφορίες ότι είδαν την Άρτεμις με συγκεκριμένα άτομα. Η αστυνομία ερευνά τις συγκεκριμένες μαρτυρίες”.
Οι γονείς της 19χρονης αγωνιούν, με τον πατέρα της να είναι πεπεισμένος πως το παιδί του έπεσε θύμα απαγωγής.
Σύμφωνα με φίλες της 19χρονης, λίγες μέρες πριν την εξαφάνισή της η κοπέλα είχε χωρίσει και είχε κλειστεί στον εαυτό της. Οι γονείς της προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.
Ο δικηγόρος της οικογένειας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση και πιστεύει ότι σύντομα θα πέσει φως στην υπόθεση.
“Η Άρτεμις δεν έχει φύγει με τη θέλησή της. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο”, είπε ο δικηγόρος της ο οποίος έκανε έκκληση έστω και ανώνυμα να δώσει πληροφορίες.
Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου για να πάει σε κατάστημα στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία και δεν επέστρεψε. Κατά τη διάρκεια της τωρινής εκπομπής της Αγ. Νικολούλη, όπως μόλις ανάφερε η ίδια, έλαβαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, με αλλαγμένη φωνή, που τους είπε: Μην ασχολήστε με την υπόθεση… θα λογαριαστούμε…” Φανερά εκνευρισμένη η Νικολούλη, δήλωσε “έτσι φουντώνω και με κάνετε να ασχοληθώ περισσότερο…”. Ποιος ή ποιοι κρύβονται από πίσω; Το μόνο που ενδιαφέρει φυσικά είναι να βρεθεί ζωντανή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου