Saturday, 20 April, 2024

Εξερράγη 27χρονος λάτρης της φύσης που συνήθιζε να πασπαλίζει γύρη στο πρωινό του

Μια κυριολεκτική βόμβα ενέργειας, ζωντάνιας και θρέψης εξερράγη σήμερα το πρωί στον οργανισμό 27χρονου λάτρη της φύσης και χορτοφάγου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συνήθιζε να πασπαλίζει φρέσκια, νωπή γύρη στο πρωινό του.

Ο 27χρονος προμηθευόταν τη γύρη από τοπικό μελισσοκόμο στην περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, αφού είχε ακούσει για τα θαυματουργά αποτελέσματα κατανάλωσης των προϊόντων των μελισσών σε κατάστημα βιολογικών τροφών όπου σύχναζε τακτικά, συζητώντας για το θαύμα της φύσης με την 25χρονη που εργάζεται εκεί ως πωλήτρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωινό γεύμα του 27χρονου αποτελούταν από μελισσόψωμο με βούτυρο, μέλι και γύρη, χειροποίητα δημητριακά με γύρη και χυμό φρούτων ανάμικτο με βασιλικό πολτό, έναν εκρητικά δυναμικό συνδυασμό φυσικών βιολογικών τροφών που σύμφωνα με τον ίδιο «κρύβει μέσα του όλη τη γενεσιουργό δύναμη της φύσης».

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, αφότου έφαγε τις πρώτες μπουκιές από το πρωινό του ο 27χρονος φυσιοδίφης ένιωσε μια έξαψη συνοδευόμενη από ένα ξαφνικό «κύμα» ζωντάνιας. Ταυτόχρονα, άρχισε να νιώθει υγρά τη μύτη και τα μάτια του και τον κατέλαβε ένα έντονο αίσθημα φαγούρας, παρόμοιο με αυτό που τον πιάνει κάθε χρόνο τις πρώτες ημέρες της άνοιξης.

Παρόλα αυτά, ο 27χρονος συνέχισε το γεύμα του θεωρώντας πως αυτά είναι μέρος του θαύματος της γύρης, η οποία προσφέρει ανεκτίμητα θρεπτικά συστατικά σε τέλειες αναλογίες. Τελικώς, εξερράγη καθώς έτρωγε την τελευταία μπουκιά των δημητριακών του.

Σύμφωνα με πάγια επιθυμία του, ο 27χρονος πρόκειται να αποτεφρωθεί και η τέφρα του θα διασκορπιστεί στους πρόποδες της Πάρνηθας την πρώτη ηλιόλουστη μέρα μετά το τελευταίο γεμάτο φεγγάρι του Νοεμβρίου.

 

www.tokoulouri.com

Εξερράγη 27χρονος λάτρης της φύσης που συνήθιζε να πασπαλίζει γύρη στο πρωινό του

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου