Tuesday, 23 April, 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη ήθελε να «δέσει» με μάγια την Ιωάννα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων στο κινητό και στον φορητό υπολογιστή της 35χρονης Έφης που κατηγορείται ότι πραγματοποίησε την επίθεση με το καυστικό υγρό, οι ειδικοί της Αστυνομίας δεν σταματούν να βρίσκουν ανατριχιαστικά στοιχεία.
Σύμφωνα με την Realnews, οι εργαστηριακοί έλεγχοι, αποκάλυψαν, ότι η 35χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο (έξι μήνες πριν από την επίθεση) τρόπους για να κάνει μάγια. Ενδιαφερόταν, μάλιστα, να μάθει λεπτομέρειες για το «δέσιμο» και το «λύσιμο» της μαγείας. Η αναζήτησή της δεν επικεντρωνόταν μόνο στην αλίευση πληροφοριών, αλλά και στον εντοπισμό ειδικών που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν πάνω στο επίμαχο ζήτημα.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, στο σπίτι της κατηγορούμενης, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν χειρόγραφα που αποκάλυπταν ότι πράγματι η δράστις επισκεπτόταν συστηματικά χαρτορίχτρες και καφετζούδες για να της πουν τι θα γίνει όσον αφορά τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, αλλά και με τις αντίζηλές της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου