Thursday, 28 March, 2024

Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Η στιγμή της σύλληψης του δράστη

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή που οι αστυνομικοί πλησιάζουν, ακινητοποιούν

και συλλαμβάνουν τον 67χρονο άνδρα, ο οποίος νωρίτερα είχε τραυματίσει με τσεκούρι τη γυναίκα του, μετέδωσε το Mega.

Η τρομακτική επίθεση έγινε περίπου στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, στην Καλλιθέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτοικοι άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που έτρεχε στους δρόμους σε έξαλλη κατάσταση, ενώ την ακολουθούσε, κυνηγώντας την, ένας άνδρας που κρατούσε ένα τσεκούρι.

Η γυναίκα, ηλικίας 55 ετών, είχε βγει από το σπίτι της και έτρεχε στους δρόμους καταδιωκόμενη από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων το ζευγάρι είχε σοβαρούς διαπληκτισμούς, συχνά στο παρελθόν. Πληροφορίες αναφέρουν πως η 55χρονη ζητούσε διαρκώς διαζύγιο από τον άνδρα της, ο οποίος είχε προβλήματα αλκοολισμού.

Έτσι και χτες, η 55χρονη ζήτησε για άλλη μια φορά, εν μέσω ενός διαπληκτισμού, διαζύγιο από τον 67χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της λογομαχίας τους άρπαξε ένα τσεκούρι και στράφηκε εναντίον της. Η γυναίκα έντρομη άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός τους και άρχισε να τρέχει στα στενά της Καλλιθέας μέσα στον κόσμο.

Στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη, στο κέντρο της Καλλιθέας ο άντρας την πρόλαβε και μπροστά στα μάτια των γειτόνων που είχαν βγει στα μπαλκόνια και εν τω μεταξύ ειδοποιούσαν την αστυνομία, της κατάφερε μια τσεκουριά στην πλάτη. Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε και άλλα χτυπήματα από τον έξαλλο σύζυγό της, ενώ στον δρόμο επικρατούσε πανικός με τον άνδρα, που βρισκόταν σε παροξυσμό να αρχίζει να καταφέρνει τσεκουριές στο κεφάλι και το σώμα του. Και οι δύο παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι σοβαρότερη από αυτή της γυναίκας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το Mega

https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27369&subid=2&pubid=38613729

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου