Friday, 29 March, 2024

Επεισοδιακή σύλληψη ληστή. Έβγαλε πιστόλι στους αστυνομικούς

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του 23χρονου που συνελήφθη για μπαράζ ληστειών το Σάββατο στου Ζωγράφου. Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας κατά τη σύλληψη

έβγαλε πιστόλι απειλώντας τους αστυνομικούς λίγο πριν συλληφθεί.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη, στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 23χρονος που κατηγορείται για σύσταση συμμορίας που διέπραττε ληστείες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για βία κατά υπαλλήλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο έρευνας τεσσάρων ένοπλων ληστειών-σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων και σε ισάριθμα περίπτερα σε Αργυρούπολη, Βύρωνα, Υμηττό και Ηλιούπολη, ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος ως ένας εκ των δραστών των ληστειών και μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε μέσα σε κατάστημα στου Ζωγράφου. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο κατάστημα ο 23χρονος έβγαλε πιστόλι από τσαντάκι που κρατούσε και επιχείρησε να κάνει χρήση αυτού. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον αφόπλισαν, παρά την σθεναρή αντίστασή του.

Στην κατοχή του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη, γεμιστήρας με 6 φυσίγγια και 2.000 ευρώ

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος ήταν κατηγορούμενος για ληστείες και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου