Thursday, 25 April, 2024

Επιβάτης υπέστη ανακοπή στον αέρα. Αναγκαστική προσγείωση

Περιπετειώδης ήταν η πτήση της Ryanair από τη Στοκχόλμη στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (17/2) καθώς επιβάτης υπέστη ανακοπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria, ο πιλότος προσπαθούσε πάνω από την Πολωνία να κάνει αναγκαστική προσγείωση, την ώρα που στο αεροπλάνο επικρατούσε σύγχυση.

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος αλλά και η χαμηλή νέφωση δεν επέτρεψε την προσγείωση στο Γκντανσκ έπειτα από δύο προσπάθειες, και τελικά αυτή έγινε στη Βαρσοβία, όπου ασθενοφόρο παρέλαβε τον επιβάτη.

Εν τέλει το αεροσκάφος που αναχώρησε από τη Στοκχόλμη στις 18.25 και επρόκειτο να φτάσει μετά από σχεδόν 3 ώρες στη Θεσσαλονίκη, αφίχθη γύρω στα μεσάνυχτα, με την ταλαιπωρία και την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των επιβατών.

Όπως περιέγραψε στη voria.gr ένας επιβάτης της πτήσης, όλα ξεκίνησαν περίπου 1,5 ώρα μετά την αναχώρηση της πτήσης από τη Στοκχόλμη κι ενώ το ταξίδι κυλούσε ομαλά. «Μια κυρία από τη μέση του αεροσκάφους πετάχτηκε επάνω κι άρχισε να φωνάζει. Ήταν αναστατωμένη και ζητούσε βοήθεια στα ελληνικά, λέγοντας κατ΄επανάληψη “Παναγία μου, Παναγία μου, Παναγία μου”. Τρομάξαμε και στην αρχή δεν καταλάβαμε τι συνέβη. Ένας επιβάτης έπαθε ανακοπή και υπήρξε μεγάλη αναστάτωση. Το πλήρωμα κινητοποιήθηκε άμεσα και ζήτησε τη συνδρομή γιατρού. Στην πτήση ήταν τρεις γιατροί που έσπευσαν αμέσως πάνω από τον επιβάτη, ενώ υπήρχε και απινιδωτής. Ο πιλότος μας ενημέρωσε ότι θα κάνει αναγκαστική προσγείωση», μας λέει ο επιβάτης της πτήσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου