Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Επιδείνωση του καιρού: Έρχεται τσουχτερό κρύο – Βροχές μεσοβδόμαδα

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση σε μεγάλο μέρος της χώρας, όπου αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία καθώς το κρύο και τα χιόνια θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Από αύριο Τετάρτη αναμένεται σταδιακά να πέσει η θερμοκρασία που θα συνδυαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και χιόνια στα βορειοδυτικά.

Πιο αναλυτικά:

  1. Για την Τετάρτη (27-12-2017)

Α. Το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και σταδιακά η Στερεά Ελλάδα θα επηρεαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά.

Β. Από τη νύχτα πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς (πάνω από τα 1.200 μ.)

  1. Για την Πέμπτη (28-12-2017)

Α. Το Ιόνιο, η Ή πειρος, η Δυτική Στερεά και βαθμιαία από το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη θα έχουν ισχυρές βροχοπτώσεις. Από το βράδυ και η Κρήτη, οι Κυκλάδες και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Β. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς (πάνω από 800 μ.), πιθανόν και στη Δυτική Μακεδονία και τα βόρεια της Πελοποννήσου.

  1. Για την Παρασκευή (298-12-2017)

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι το πρωί στην ανατολική Μακεδονία. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα φτάσουν σε Κρήτη, Κυκλάδες, Θράκη, βόρειο Αιγαίο, ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Κατά διαστήματα πιθανόν και στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη νότια και δυτική Πελοπόννησο.

Β. Οι χιονοπτώσεις θα είναι εξασθενημένες και θα συνεχιστούν στα δυτικά και βόρεια ορεινά.

parapolitika.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου