Thursday, 28 March, 2024

«Επιτυχία» της ΕΛΑΣ! Τους είχαν μέσα για εμπόριο κοκαΐνης και αυτοί είχαν στόκο για μερεμέτια!

Όταν τους… έπιασαν, νόμισαν ότι έβγαλαν λαβράκι, οι δύο αστυνομικοί σε τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν το βράδυ

της περασμένης Δευτέρας (05-07-2021) στην περιοχή των Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη.
Σταμάτησαν ένα όχημα, το οποίο έκριναν ύποπτο, στο οποίο λοιπόν, επέβαιναν δύο άντρες αλβανικής υπηκοότητας. Ζήτησαν από τον οδηγό να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ.
Μέσα σε αυτό υπήρχαν αρκετά κουτιά με μπογιές τα οποία ο οδηγός και ο συνοδηγός δήλωσαν πως κουβαλούν για την εργασία τους, ως ελαιοχρωματιστές…
Δίπλα στα κουτιά υπήρχε ένα βαζάκι μουστάρδας. Ο οδηγός είπε στους αστυνομικούς πως εκεί έχει αποθηκευμένο στόκο. Όπως… νόμισαν οι αστυνομικοί δεν ήταν στόκος αλλά… κοκαΐνη.
Οι δύο εργάτες επέμεναν ότι ήταν στόκος που χρησιμοποιούσαν στη δουλειά τους και αρνούνταν ότι κάνουν εμπόριο ναρκωτικών.
Στη συνέχεια, οι αρχές συνέλαβαν τους άνδρες και κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και 2.900 ευρώ που θεωρήθηκαν χρήματα προερχόμενα από εμπόριο ναρκωτικών.
Οι δύο εργάτες τέθηκαν υπό κράτηση για δύο ημέρες.
Μέχρι που βγήκαν τελικά τα αποτελέσματα του ελέγχου από το Χημείο του Κράτους, το οποίο επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό των εργατών ότι η ύποπτη ουσία ήταν στόκος!
Συνεπώς, οι κατηγορίες εναντίον των δύο για διακίνηση ναρκωτικών αποσύρθηκαν, ενώ τα χρήματα που είχαν κατασχεθεί θα τους επιστραφούν… τώρα για τα σαΐνια αστυνομικούς… για χειρότερες περιπτώσεις δεν τους επιβάλλεται ποινή, τι να πούμε τώρα! Καλό θα είναι οι εργάτες να μην το αφήσουν όμως, και να κινηθούν νομικά…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου