Friday, 19 April, 2024

Επιχείρηση αστυνομικών στο Πολυτεχνείο για να εκδιωχθούν οι καταληψίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση του Πολυτεχνείου από περίπου 40 άτομα που κάνουν κατάληψη στον χώρο.

Αστυνομικοί έκοψαν τα λουκέτα από την είσοδο στην οδό Στουρνάρη και δυνάμεις των ΜΑΤ περικύκλωσαν περίπου 40-50 αντιεξουσιαστές που είχαν μπει μέσα στο ίδρυμα.Έως τώρα έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές ατόμων τα οποία πρόκειται να οδηγηθούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στον χώρο έχουν εισβάλει από την Παρασκευή περίπου 40 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές είχαν προχωρήσει νωρίτερα, σε προσαγωγές τριών ατόμων έξω από το Πολυτεχνείο. Σημειώνεται ότι στα σχέδια της ΕΛΑΣ ήταν να αποκλειστεί ο χώρος του Πολυτεχνείου από χτες το βράδυ, ενώ σε χτεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε να αναπτυχθούν περίπου 5.000 αστυνομικοί σε όλη την Αττική, να εμποδιστούν οι συγκεντρώσεις. Επίσης, θα επιτηρούνται τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, θα είναι παντού περιπολίες, ενώ θα υπάρξει συγκεκριμένο πρωτόκολλο για την κατάθεση στεφάνων με την τήρηση κανόνων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Πηγή: skai.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου