Thursday, 25 April, 2024

Επτά χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή στον ποδοσφαιριστή που ασέλγησε σε 4χρονο

Το στρατοδικείο Ιωαννίνων έκανε αποδεκτή την εισήγηση του εισαγγελέα και επέβαλε 7ετή κάθειρξη χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, στον 28χρονο ποδοσφαιριστή που ασέλγησε σε 4χρονο στη Λάρισα.

λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού.

Το πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων επέβαλε ομόφωνα την απόφαση για τη φυλάκιση του 28χρονου Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από 7 μήνες κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση στο 4χρονο αγοράκι, στο οποίο έκανε babyshitting η μητέρα του.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο -Ένοχος για ασέλγεια σε 4χρονο

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο καταδικασθέντας, επισκέπτονταν το σπίτι όπου διέμενε το παιδάκι, καθώς η μητέρα του είχε αναλάβει τη φύλαξή του και φέρεται να γνώριζε και να κάλυπτε τις αρρωστημένες πράξεις του γιου της. Κατά την τέλεση του κακουργήματος, ο 28χρονος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία και για αυτό το λόγο η υπόθεση εκδικάστηκε στο Στρατοδικείο.

Το παιδάκι είχε επιδείξει αλλαγή στη συμπεριφορά του με αποτέλεσμα οι γονείς του να αποταθούν σε παιδοψυχολόγους. Το παιδί αποτύπωσε στο χαρτί τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του κακοποιητή του, με τις αναφορές του να είναι ανατριχιαστικές… Τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή δόθηκαν στη δημοσιότητα και παρέμεινε ασύλληπτος για αρκετό διάστημα, μέχρι που κλήθηκε για απολογία και εν τέλει προφυλακίστηκε.

Νωρίτερα, ο Εισαγγελέας της έδρας κατά την αγόρευσή του, πρότεινε την ενοχή του και 8 χρόνια ποινή φυλάκισης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα, με την ατμόσφαιρα να είναι φορτισμένη εντός κι εκτός δικαστηρίου όπου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του παιδιού αποδοκιμάζοντας τον 28χρονο και ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου