Tuesday, 23 April, 2024

Εργασίες κατασκευής ταμιευτήρα όμβριων και βλάστησης, ΕΟ2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες κατασκευής ταμιευτήρα όμβριων υδάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 11 Μαΐου έως και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής ταμιευτήρα όμβριων υδάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στον ισόπεδο κόμβο “ΜΕΤΡΟ” (Χ.Θ. 47+650) και στα δύο άκρα του αγωγού. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 11 έως και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό  2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Σερρών και στην 25η Επαρχιακή Οδό 

Εργασίες συντήρησης  επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Σερρών και επί της 25ης Επαρχιακής Οδού (Διασταύρωση Ε.Ο.2-Σταυρός-Όρια νομού Χαλκιδικής) θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 11 έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν  οι εξής εργασίες:

  1. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού 2 (Θεσσαλονίκη-όρια νομού Σερρών), στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου στη Νέα Μάδυτο έως τα όρια του νομού Σερρών, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό της Ασπροβάλτας και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
  2. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της 25ης Επαρχιακής οδού (Διασταύρωση Ε.Ο. 2-Σταυρός-Όρια νομού Χαλκιδικής), στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας έως τα όρια του νομού Χαλκιδικής, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό του Σταυρού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την  Πέμπτη 11 έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου