Tuesday, 19 March, 2024

Εργασίες στην Παλαιά ΕΟ Ευζώνων και στην Παλαιά ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Ευζώνων και στους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων

της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά) και χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως και τη διασταύρωση προς τον οικισμό Βαθύλακκο, με κατεύθυνση προς Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.00π.μ.
Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών
Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης του άξονα του οδοστρώματος επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 09:00 π.μ. έως τις 07:00 μ.μ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου