Thursday, 28 March, 2024

Εργασίες συντήρησης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό επαρχιακή Θεσσαλονίκης– Ν. Μουδανιών, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης πρασίνου κατά μήκος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Μουδανιά, από τον κόμβo Βούλγαρη έως το Εμπορικό κέντρο COSMOS, στο δεξί πρανές του δρόμου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 07:00 π.μ. αναλόγως με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης–Ν. Μηχανιώνας, στην είσοδο της Περαίας, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της νησίδας της 27ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας στην είσοδο της Περαίας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου