Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ετήσιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος στη Βέροια

Το ετήσιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (Ο.Σ.Φ.Ε.) πραγματοποιείται και φέτος, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για την πορεία του φαρμακευτικού κλάδου. Οι υφιστάμενες συνθήκες θέτουν στο επίκεντρο ερωτήματα αναφορικά με την επιβίωση των Συνεταιρισμών και των Φαρμακείων αλλά και την απρόσκοπτη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στον πολίτη.

Το ΚΘ’ Συνέδριο της Ο.Σ.Φ.Ε., με συνδιοργανωτή τον  Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας – Πέλλας (Σ.Φ.Η.Π.)., για το 2016,  θα φιλοξενηθεί στη Βέροια, στις 11 & 12 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον. Στο Συνέδριο λαμβάνουν μέρος οι αντιπρόσωποι των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Μελών της Ο.Σ.Φ.Ε. Η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου είναι ανοικτή στο σύνολο των Φαρμακοποιών όλης της Ελλάδος.

Το θέμα του συνεδρίου είναι ” ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ “. Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης και λοιπές πληροφορίες μπορείτε να τα βρείτε  στο  site του Συνεδρίου  : www.sfhp.gr/osfeconference .

Παράλληλα με το Συνέδριο έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις και  ξεναγήσεις στη Βεργίνα και την Πέλλα.

Οι διοργανωτές, Ο.Σ.Φ.Ε & Σ.Φ.Η.Π.,  καλούν όλους τους φαρμακοποιούς – μέλη ή μη των τοπικών Συνεταιρισμών – να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου την πρώτη ημέρα και να συμβάλλουν εμπράκτως στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο.

Print

Για την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών                   Για τον Συνεταιρισμό

                  Φαρμακοποιών Ελλάδος                        Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας                               (Ο.Σ.Φ.Ε.)                                            (Σ.Φ.Η.Π. ΣΥΝ.Π.Ε)

            Μπελώνης Σταύρος                                      Ανεσίδης Νικόλαος

           Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Σ.Φ.Ε.                                  Πρόεδρος Δ.Σ. Σ.Φ.Η.Π.

Ώρα προσέλευσης :10.00 πμ /Ώρα έναρξης :10.30πμ

Ετήσιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος στη Βέροια

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου