Friday, 19 April, 2024

Εύοσμος, Μανδαλιανός: “12 μεταλλαγμένα κρούσματα έφεραν το lockdown”

Εύοσμος και Κορδελιό βρίσκονται για τρίτη μέρα σε καθεστώς σκληρού lockdown και για άλλη μια μέρα
κάτοικοι και επαγγελματίες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο.
Οι κάτοικοι του δήμου αντιδρούν στα νέα μέτρα θεωρώντας πως είναι άδικα και υπερβολικά. Δέκτης παραπόνων έγινε και σήμερα ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας δήλωσε πως θεωρεί τις αντιδράσεις του κόσμου λογικές καθώς υπάρχει κούραση από την πολύμηνη καραντίνα.

“Είναι απαραίτητο να υπάρξει συμμόρφωση στα νέα μέτρα, ούτως ώστε να αποφύγουμε τη μετάδοση των μεταλλάξεων. Στην ουσία, για 11-12 κρούσματα με την αφρικανική μετάλλαξη ο δήμος κλείνει για να μην εκτεθούν περαιτέρω οι μεταλλάξεις”, δήλωσε ο δήμαρχος.
Αναφορικά με τις σχολικές μονάδες επισήμανε πως: “τα μαθήματα σε σχολεία του δήμου γίνονται με τηλεκπαίδευση. Ακόμα και τα παιδιά που είναι να πάνε σε σχολεία εκτός δήμου, δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε. Θα υπάρξει τηλεκπαίδευση για αυτά και ζητάμε κατανόηση”.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός συμπλήρωσε πως ο δήμος θα καταθέσει μηνυτήρια για τη φημολογία περί δημιουργίας δομής μεταναστών στο δήμο, καθώς όπως είπε: “Αυτά είναι σενάρια που ανήκουν στην σφαίρα επιστημονικής φαντασίας. Οποίος διέσπειρε αυτές τις φήμες θα θερίσει μηνύσεις, γιατί είναι ψευδείς ειδήσεις που αναστατώνουν τον κόσμο”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου