Thursday, 25 April, 2024

Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 12χρονου. «Μου το έφερε νεκρό ο γείτονάς μου…» λέει ο πατέρας

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός

οι οπαίοι συνελήφθησαν αμέσως μετά τον τραγικό θάνατο του ανήλικου αγοριού από ηλεκτροπληξία, χθες Σάββατο το βράδυ.
Ο μικρός που έπαιζε με τους φίλους του, πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες αιρ κοντίσιον ξενοδοχείου, που είναι δίπλα στο σπίτι του, μία από τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαρροή ρεύματος το οποίο χτύπησε το παιδί σκοτώνοντάς το.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με το πλήρωμα να προσπαθεί να επαναφέρει τον 9χρονο, δυστυχώς μάταια, καθώς το αγόρι κατέληξε.
Στο σημείο έχει φθάσει πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του αιρ κοντίσιον.
«Μου το έφερε νεκρό ο γείτονάς μου…»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του αγοριού που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία
Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που ζει η οικογένεια του 9χρονου αγοριού που χθες βράδυ, σκοτώθηκε ακαριαία από ηλεκτροπληξία, ενώ έπαιζε κρυφτό με φίλους του στο Τσιλιβή Ζακύνθου.
Υπενθυμίζεται, ότι το άτυχο αγόρι ήρθε σε επαφή με κλιματιστικό ξενοδοχείου, στο οποίο είχε σημειωθεί διαρροή ρεύματος, κεραυνοβολήθηκε και έφυγε, ακαριαία, από τη ζωή.
«Δεν έχω λόγια… Μου το έφερε νεκρό στα χέρια ο πατέρας του φίλου του και γείτονάς μου. Έφυγε ακαριαία από τη ζωή, δεν ακούστηκαν φωνές. Έπαιζαν κρυφτό τα παιδιά μας και το δικό μου κρύφτηκε πίσω από κάποιες αφύλαχτες εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου» είπε μιλώντας στο protothema.gr, αδυνατώντας να πιστέψει το «χτύπημα» της μοιράς, ο πατέρας του παιδιού.
Όπως είπε στη συνέχεια: «Τον είδαν οι φίλοι του ότι δεν είχε τις αισθήσεις του το παιδί μου και ένα από τα παιδιά έτρεξε και το είπε αμέσως στον πατέρα του κι εκείνος στη συνέχεια, το πήρε αγκαλιά και μου το έφερε έντρομος. Θα μπορούσαν να είχαν κρυφτεί κι άλλα παιδάκια σε εκείνο το σημείο και να θρηνούσαμε τώρα κι άλλες αθώες ψυχούλες. Θα κινηθώ νομικά».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου