Friday, 29 March, 2024

Ζάκυνθος: Φρικτός θάνατος για διαρρήκτη, που κρεμάστηκε στα κάγκελα οικίας

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ζάκυνθο. Εκεί όπου ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής, στην προσπάθειά του να διαρρήξει μία βίλα

εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές κρεμασμένος ανάποδα από τα κάγκελα από τα οποία προσπάθησε να εισέλθει στο σπίτι.
Ο εν λόγω διαρρήκτης αποπειράθηκε αργά το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου να πηδήξει από τα κάγκελα, ώστε να εισέλθει σε συγκρότημα με βίλες στο Ακρωτήρι Ζακύνθου. Σε αυτή του την προσπάθεια κλήθηκε να πηδήξει από κάγκελα ύψους 2 μέτρων τα οποία είχαν σχήμα λόγχης.
Για κακή του τύχη, το τζιν παντελόνι όπου φορούσε, πιάστηκε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να κρεμαστεί με το κεφάλι προς τα κάτω και να είναι αδύνατον πλέον να απεγκλωβιστεί.
Ο άνδρας βρισκόταν κρεμασμένος όλη νύχτα και τελικά κατέληξε. Ο νεκρός εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα από το συντηρητή του συγκροτήματος, ο οποίος και κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με τις αρχές, ο άτυχος διαρρήκτης ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά και είχε υποχρεωθεί να παρουσιάζεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου δύο φορές το μήνα, στη 1 και στις 15.
Η εκτίμηση των αστυνομικών αρχών είναι ότι αποπειράθηκε να εισέλθει στο συγκρότημα βιλών με σκοπό να κλέψει. Όσον αφορά τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του, αυτά θα διερευνηθούν σε βάθος από τη νεκροψία που θα πραγματοποιήσει ο ιατροδικαστής.

newsbreak

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου