Friday, 19 April, 2024

Ζήτησαν από ανεμβολίαστο υγειονομικό να εργαστεί γιατί δεν έβγαινε το πρόγραμμα

Αναστάτωση επικρατεί σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας καθώς από σήμερα ξεκινάει να εφαρμόζεται το μέτρο της αναστολής εργασίας

για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.
Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων και οργανωτικό γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ, περίπου 80 εργαζόμενοι δεν έχουν εμβολιαστεί και βγαίνουν σε αναστολή.
Ωστόσο κάποιοι εξ αυτών κλήθηκαν να εργαστούν καθώς δεν έβγαινε η δουλειά σε κλινικές.
«Περίπου 80 άτομα δεν έχουν εμβολιαστεί και θα βγουν σε αναστολή, όμως χθες βράδυ συνάδελφος που δεν έχει εμβολιαστεί και δήλωσε ότι δεν θα έρθει στη δουλειά, της τηλεφώνησε ο προϊστάμενος και της είπε ότι δεν μου βγαίνει το πρόγραμμα, πρέπει να έρθεις στη δουλειά να εργαστείς κανονικά».
Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπως δήλωσε στο Sputnik ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Παναγιώτης Τουχτίδης, «250 εργαζόμενοι βγαίνουν σε αναστολή».
Το σωματείο έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση, ωστόσο όπως ανέφερε «μας είπαν ότι ο νόμος εφαρμόζεται από σήμερα».
Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο σε αναστολή τίθεται το 7% των εργαζομένων όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Χρήστος Τζελέπης.

https://www.youtube.com/watch?v=tIm6jObNUVM

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου