Thursday, 28 March, 2024

Ηλεία: Βίασαν 65χρονη, τη λήστεψαν και απείλησαν ότι θα την κάψουν ζωντανή

Τον τρόμο στα χέρια δυο ανδρών που εισέβαλαν στην κατοικία της σε περιοχή της Ηλείας το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα έζησε μια 65χρονη

που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ληστείας και βιασμού από τους δυο αδίσταχτους άνδρες που εισέβαλαν σπίτι της.
Οι δύο δράστες των οποίων τα στοιχεία παραμένουν ακόμα άγνωστα, εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας έχοντας κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και γάντια προκειμένου να τη ληστέψουν.
Μάλιστα, κατάφεραν να βρουν ένα πορτοφόλι της με 200 ευρώ και λίγα κοσμήματα μικρής αξίας.
Όπως φαίνεται όμως όλα αυτά δεν ήταν αρκετά και συνεχίζοντας το ψάξιμο κατάφεραν να βρουν την κάρτα ανάληψης χρημάτων της γυναίκας. Έχοντας στο μυαλό τους πως θα μπορούσαν φεύγοντας να βρεθούν σε ένα ΑΤΜ και να κάνουν ανάληψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου ποσού γίνεται, την πίεσαν να τους δώσει τον κωδικό της κάρτας απειλώντας τη ότι θα της βάλουν φωτιά να την κάψουν χρησιμοποιώντας μια φιάλη υγραερίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο ένας δράστης πήγε στην τράπεζα με την κάρτα και ο δεύτερος έμεινε πίσω, όπως γράφει το patrisnews.com.
Όσο ο ένας έλειπε, ο δεύτερος βρήκε την ευκαιρία και βίασε την 65χρονη γυναίκα. Ανάλογη συνέχεια υπήρξε και τη στιγμή που ο πρώτος επέστρεψε από το ΑΤΜ με άδεια χέρια μιας και ο λογαριασμός της δεν είχε κάποιο χρηματικό ποσό, βιάζοντάς τη για δεύτερη φορά.
Οι δράστες μην έχοντας κάτι άλλο να πάρουν, έκλεψαν και το κινητό τηλέφωνο της 65χρονης και τράπηκαν σε φυγή. Οι αρχές που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των δυο δραστών στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η γυναίκα υποβλήθηκε σε εξετάσεις από την Ιατροδικαστή Πατρών, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να αναμένονται σύντομα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου