Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ηράκλειο: Ποντίκια «τρύπωσαν» σε αεροπλάνο. Σκηνές πανικού στην πτήση από Άμστερνταμ

«Αναταράξεις« σε πτήση Άμστερνταμ-Ηράκλειο όταν απρόσκλητοι επισκέπτες αναστάτωσαν πλήρωμα καμπίνας και επιβάτες. Ποντίκια τρύπωσαν μέσα στο αεροπλάνο και το έκαναν άνω κάτω!

Κάποια στιγμή την ώρα που σερβίρονταν τα ποτά και το σνακ στην πτήση από το Άμστερνταμ στο Ηράκλειο Κρήτης, οι αεροσυνοδοί χρειάστηκε να μεταφέρουν τα τρόλεϊ για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Εκείνη τη στιγμή δύο μεγάλοι ποντικοί (!) αποκαλύφθηκαν και όπως ήταν αναμενόμενο σήμανε συναγερμός… Πληροφορίες του Creta24.gr αναφέρουν επίσης ότι κάποιοι επιβάτες αντιλήφθηκαν τί συνέβη, ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να ακινητοποιήσουν τους ποντικούς!

Τα τρωκτικά, τελικά, ακινητοποιήθηκαν και το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου. Ωστόσο, αυτό που ανησύχησε το πλήρωμα, τους πιλότους, αλλά και την αεροπορική εταιρία ήταν οι ποντικοί μην έχουν προκαλέσει κάποια σημαντική βλάβη, όπως για παράδειγμα να έχουν κόψει κάποιο καλώδιο (!), το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει θέμα ακόμα και στην ασφάλεια της πτήσης.

Για το λόγο αυτό χρειάστηκε να ελεγχθούν τα πάντα μέχρις ότου δοθεί το «πράσινο φως» και το αεροπλάνο να αναχωρήσει πίσω για την Ολλανδία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου