Thursday, 28 March, 2024

Η Αστυνομία εντόπισε 18χρονο που έστειλε απειλητικό μήνυμα σε παίκτη του Άρη

Στην ταυτοποίηση ενός 18χρονου που απέστειλε απειλητικό μήνυμα σε πρώην μπασκετμπολίστα του Άρη τον Απρίλιο του 2022 προχώρησε  η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πρόκειται για μήνυμα που είχε δεχθεί ο πρώην μπασκετμπολίστας του Άρη, Ζίριους Γουίλιαμς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε αναρτήσει στο Instagram απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε, γεγονός είχε προκαλέσει την παρέμβαση εισαγγελέα. «Αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης», ανέφερε μεταξύ άλλων το μήνυμα, κάνοντας αναφορά στον Άλκη Καμπανό, τον 19χρονο υποστηρικτή του Άρη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο εκτέλεσης σχετικής παραγγελίας των Εισαγγελικών Αρχών προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, συνέλεξαν και αξιοποίησαν υλικό προκειμένου να εξιχνιάσουν υπόθεση αποστολής μηνύματος με απειλητικό χαρακτήρα, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, σε βάρος επαγγελματία αθλητή.

Η επισταμένη έρευνα και η ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, οδήγησαν στον εντοπισμό χρήστη-διαχειριστή προφίλ τα στοιχεία του οποίου ανήκουν σε 18χρονο, που εξεταζόμενος αποδέχτηκε την πράξη του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου