Wednesday, 24 April, 2024

Η γιαγιά των ανήλικων που κρατούσε “τσίλιες” και σκότωσαν τον 87χρονο

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε την Παρασκευή, η 45χρονη γιαγιά των δύο ανήλικων, 14 και 12 ετών, που σκότωσαν 87χρονο μέσα στην μονοκατοικία του, στη Θεσσαλονίκη.

Οι ανήλικοι δράστες μπούκαραν στο σπίτι του ηλικιωμένου στην περιοχή της Άνω Πόλης, στις αρχές Δεκεμβρίου. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από τον ένοικο του σπιτιού και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Στη συνέχεια άρπαξαν 250 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα και εξαφανίστηκαν.
Η 45χρονη και ο σύντροφός της παρείχαν στους ανήλικους συνδρομή ελέγχοντας περιμετρικά το χώρο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Στο πλαίσιο των ερευνών και αφού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών, σε οικία προσωρινής διαμονής των δύο ενηλίκων στην Άνω Πόλη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι που κατείχε παράνομα ο 40χρονος, οπότε και συνελήφθη. Συνελήφθη επίσης και η 45χρονη γυναίκα, καθώς σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν δισκία τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τις προαναφερόμενες αξιόποινες πράξεις, η οποία υποβλήθηκε στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.
Η υπόθεση ανθρωποκτονίας εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Τώρα “αγνοείται” ο 14χρονος… 
Photo Intime-thestival.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου