Thursday, 25 April, 2024

Η Κάτια Δανδουλάκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Σήμερα θα καταθέσουν η Κάτια Δανδουλάκη και η Λένα Δροσάκη.

Ειδικότερα η κατάθεση της Λένας Δροσάκη, η οποία είναι από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική κακοποίηση, αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η γνωστή ηθοποιός έφτασε στα δικαστήρια μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Στην καταγγελία της είχε ισχυριστεί ότι γνώρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2007, ενώ σπούδαζε ακόμη στη δραματική σχολή.

Σήμερα θα καταθέσει η Λένα Δροσάκη, η οποία κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για κακοποιητική συμπεριφορά  – NDPphoto

Αρχικά την προσέγγισε με φιλικό τρόπο, στη συνέχεια όμως την παρενόχλησε σεξουαλικά, σύμφωνα με την κατάθεσή της.

«Στην αρχή κινήθηκε πιο διακριτικά και στη συνέχεια με ολοένα και πιο ανάρμοστο τρόπο. Έφτασα στο σημείο να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πιεστικά “πότε θα του κάτσω”», φαίνεται να κατήγγειλε η Λένα Δροσάκη.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και σε παράσταση της Κάτιας Δανδουλάκη, όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν σκηνοθέτης. Όμως μετά από ένα έντονο επεισόδιο στις πρόβες, η Κάτια Δανδουλάκη έλυσε τη συνεργασία της με τον ηθοποιό. Η Κάτια Δανδουλάκη θα καταθέσει για το περιστατικό που είχε συμβεί στις πρόβες παράστασης μεταξύ της Λένας Δροσάκη και του Πέτρου Φιλιππίδη

«Μια ημέρα και χωρίς κανέναν λόγο μου επιτέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης φραστικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου, σε εμένα και σε συνάδελφό μου. Η πρόβα διακόπηκε και εγώ το ίδιο βράδυ απευθύνθηκα κατ’ ιδίαν στην κυρία Δανδουλάκη και της είπα, ευρισκόμενη σε κατάσταση μεγάλης ταραχής, ότι δεν αντέχω άλλο και, δυστυχώς, δε μου μένει παρά να αποχωρήσω από την παράσταση. Μετά από δυο ημέρες η κυρία Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δε θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη», είχε δηλώσει η ηθοποιός. Γι’ αυτό το περιστατικό, μάλιστα, καλείται να καταθέσει σήμερα η Κάτια Δανδουλάκη. Στο δικαστήριο βρίσκονται, επίσης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Τζένη Διαγούπη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιώργος Ψυχογιός κι η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου