Thursday, 28 March, 2024

Η καλύτερη και πιο ουσιαστική ψήφος! Το μήνυμα της μικρής Ελευθερίας

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μικρής Ελευθερίας, το οποίο βρέθηκε σε μία από τις κάλπες των ευρωεκλογών της προηγούμενης Κυριακής Και μπορεί το ψηφοδέλτιο που χρησιμοποιήθηκε να βγήκε… άκυρο, αλλά το μήνυμά της «μετρήθηκε» και βγήκε πρώτο σε… σταυρούς, καθώς κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και συγκινεί όποιον το διαβάζει.

«Είμαι η Ελευθερία, 3,5 ετών και από τον 4ο μήνα της ζωής μου έχει διαγνωσθεί οζώδης σκλήρυνση», αναφέρει στο μήνυμά της, εξηγεί πως οι γονείς της κάνουν τα αδύνατα – δυνατά για να τη βοηθήσουν και ζητάει να αλλάξει κάτι ούτως ώστε η ίδια και όλοι όσοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να έχουν τη δυνατότητα να παλέψουν και να βγουν νικητές.

Αναλυτικά το μήνυμα της μικρής Ελευθερίας:

«Γεια σας!

Είμαι η Ελευθερία, 3,5 ετών και από τον 4ο μήνα της ζωής μου έχει διαγνωσθεί οζώδης σκλήρυνση. Δεν έχω ακόμα δικαίωμα ψήφου και ίσως να μην καταφέρω ποτέ να το κάνω αν συνεχίσει το κράτος να μην επιδοτεί και να κόβει τις θεραπείες μου και τόσων χιλιάδων παιδιών, αλλά και ενηλίκων που βρίσκονται στη θέση μου!

Το ποσοστό αναπηρίας μου είναι 90%, κάτι που δεν επέλεξα η ίδια. Με τη βοήθεια των θεραπειών ίσως έχω την ευκαιρία να μεγαλώσω όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Οι γονείς μου κάνουν τα αδύνατα, δυνατά να πληρώσουν αυτά που χρειάζονται, αλλά δεν αρκούν.

Ελπίζω με αυτό το ψηφοδέλτιο, αν και άκυρο, να αλλάξει κάτι για εμένα και όλα τα παιδάκια που θέλουν να μάθουν, να παλέψουν και να ζήσουν.

Ευχαριστώ, Ελευθερία».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου