Friday, 19 April, 2024

Η μαθήτρια που σαρώνει το facebook!

Η απόφαση της Κατερίνας που έγινε θέμα συζήτησης!

Τα όσα έκανε η μαθήτρια την έκαναν πρόσωπο της ημέρας τόσο στο facebook όσο και στην πόλη της…
Ένα ακόμα μάθημα ζωής έρχεται από την εθελοντική οργάνωση “Κίτρινη Αποστολή” και κυρίως από την μικρή Κατερίνα που με την κίνησή της δείχνει – παρά το μικρό της ηλικία της- μεγάλο απόθεμα ανθρωπιάς! Η μαθήτρια, σύμφωνα με τον επικεφαλής της οργάνωσης, Δημήτρη Αποστολάκη, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ανοίξει την κουμπαρά της. Το ποσό που περιείχε ανερχόταν στα 400 ευρώ. Αντί αυτά τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν από την Κατερίνα για προσωπικές της αγορές μετατράπηκαν σε 8 δωροεπιταγές των 50 ευρώ έκαστη και παραδόθηκαν στην ομάδα προκειμένου να διατεθούν σε όσους τις είχαν ανάγκη. Δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά συνόδευσε τα μέλη της “Κίτρινης Αποστολής” και παρέδωσε προσωπικά η ίδια τις επιταγές, μαζί με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα και σοκολάτες σε όλα τα παιδιά!Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Αποστολάκης: “Σε μια εποχή που πολλοί Έλληνες ψάχνουν να βρουν 9€ για να βάλουν στην άκρη ενα δεκαρικο είναι μάλλον ουτοπικό να μιλάμε για αποταμίευση! Γιατί τι είναι αποταμίευση; Αν κάθε μέρα προσπαθείς να βάζεις στον κουμπαρά σου από ένα κέρμα. Και τι γίνεται τότε; Τότε μαζεύεις ένα ποσό το οποίο αποφασίζεις να διαθέσεις κάπου: να αγοράσεις κάτι, να βοηθήσεις κάποιον…
Αυτό προϋποθέτει δύναμη, αυτοσυγκράτηση, συγκέντρωση σε έναν στόχο. Έτσι λοιπόν η μικρή Κατερίνα (που παρεμπιπτόντως είναι μαθήτρια του 20), ανοίγοντας τον κουμπαρά της, που είχε μέσα 400€, δεν αγόρασε ούτε ρούχα, ούτε παπούτσια, ούτε κινητό, που θα έκανε κάθε παιδί στην ηλικία της!
Αποφάσισε λοιπόν, όλα αυτά τα χρήματα να τα κάνει δωροεπιταγες (8 επί 50€ ), και να τα δώσει σε οικογένειες που δυσκολεύονται, για να περάσουν όμορφα τα Χριστούγεννα τους! Και το κυριότερο κατ’ εμέ, είναι ότι η Κατερίνα ήρθε μαζί μας σε κάθε σπίτι, και έδωσε προσωπικά η ίδια τις επιταγές, μαζί με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα και σοκολάτες σε όλα τα παιδιά! Πραγματικά μια εξαιρετική κίνηση, απο μια εξαιρετική κοπέλα, μεγαλωμένη με αξίες και ιδανικά”!
Πηγή: cretalive.gr

Η μαθήτρια που σαρώνει το facebook!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου