Friday, 19 April, 2024

Η περιγραφή ζευγαριού που έδωσε μάχη με τον κορονοϊό και νίκησε

Τον εφιάλτη του κορονοϊού έζησε ο 57χρονος Βασίλης Κυριαζής. Για να σωθεί ο 57χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί με ειδική κάψουλα με αεροσκάφος C130

στο νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης πριν από 17 μέρες. Oι εντατικές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης ήταν γεμάτες από ανθρώπους που έδιναν την ίδια μάχη με τον κορωνοϊό.
Ο 57χρονος μαραγκός διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 τρεις μέρες μετά τη σύζυγο του που είναι ιδιώτης γιατρός και είχε εξετάσει, με όλα τα μετρά προστασίας ηλικιωμένη, ασθενή της που είχε μολυνθεί από τον ιό χωρίς τότε να το γνωρίζει.
Χθες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Κρήτης και επέστρεψε σπίτι του στη Λήμνο εξαντλημένος. Βήχει συνεχώς δεν αντέχει να μένει όρθιος για πολλή ώρα όμως χαμογελά γιατί επέστρεψε πίσω στη ζωή του εκεί όπου τον περίμεναν με αγωνία όλες αυτές τις μέρες η σύζυγος και το 11χρονο παιδί τους.
Η σύζυγός του μιλά συγκινημένη για τους συναδέλφους της γιατρούς στη Λήμνο και στην Κρήτη εκείνοι που φρόντισαν τον άνθρωπο της σα να ήταν δικός τους άνθρωπος.
Ο Βασίλης και η Δέσποινα έδωσαν μάχη με τον κορονοϊό και βγήκαν νικητές, στέλνουν έτσι ένα μήνυμα ελπίδας σε ασθενείς που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον αόρατο εχθρό, αλλά και στους συγγενείς τους.

https://www.megatv.com/2020/12/05/koronoios-i-sygklonistiki-perigrafi-enos-zeygariou-pou-edose-maxi-me-tin-pandimia-kai-kerdise/

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου