Thursday, 28 March, 2024

Η Φώφη Γεννηματά για τη μάχη της με τον καρκίνο: Ήταν πολύ οδυνηρό

Τη Φώφη Γεννηματά υποδέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα “Μεσάνυχτα” η Ελεονώρα Μελέτη. Η πρόεδρος του κόμματος “Κίνημα Αλλαγής”

μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο και συγκλόνισε περιγράφοντας τις σκέψεις που έκανε για τα παιδιά της, όταν η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο.
«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου. Εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό», είπε αρχικά η Φώφη Γεννηματά.
«Για αρκετά χρόνια ζούσα με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή ο καρκίνος θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Μετά η καθημερινότητα μας ξεπέρασε, αρχίσαμε να ζούμε φυσιολογικά και το ξεχάσαμε, το βγάλαμε από τη ζωή μας. Αλλά επανήλθε και αφού επανήλθε μάθαμε να ζούμε με αυτό. Το Σάββατο το διαπίστωσα, τη Δευτέρα χειρουργήθηκα και το επόμενο Σάββατο ήμουν σε ένα συνέδριο και μιλούσα από το βήμα», είπε μεταξύ άλλων η Φώφη Γεννηματά.

 

zappit.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου