Tuesday, 23 April, 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στον Μόλυβο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον Μόλυβο, το μεσημέρι της Κυριακής (19/09) λίγο μετά τις 15:00.
Πιο συγκεκριμένα, το θλιβερό και σοκαριστικό ατύχημα, συνέβη στον χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου Μολύβου, όπου έχασε την ζωή του ένας άνδρας.
Η μηχανή στην οποία επέβαινε-όπως αναφέρει το kalloninews.gr -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέφυγε απο την πορεία της.
Τότε, η πτώση του αναβάτη είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, μιας και δεν φορούσε κράνος.
Η θλιβερή αυτή είδηση σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία του Μολύβου.
Η εφημερίδα “Τα ΝΕΑ της Λέσβου”/Στρατής Σαμιώτης αναφέρει:
Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην περιοχή της Μήθυμνας η απώλεια ενός 59χρονου οικογενειάρχη πατέρα τριών παιδιών ο οποίος βρέθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα πεσμένος μπρούμυτα στο οδόστρωμα και σε τοίχο μικρού ύψους 3 μέτρα από το μηχανάκι του στο δρόμο απέναντι από το γήπεδο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας λίγη ώρα πριν βρισκόταν με φίλους στο λιμάνι της περιοχής και είχε μεταφέρει με το μηχανάκι φίλο του στην κατοικία του ενώ ο ίδιος επέστρεφε για το σπίτι του.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 59χρονος έπεσε πάνω σε περίφραξη ωστόσο η έκθεση του ιατροδικαστή από τη νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως στα αιτία του θανάτου αν δηλαδή πρόκειται για θανάσιμο τραυματισμό από ανατροπή του δικύκλου ή αν ενδεχομένως ο άνθρωπος έχασε τις αισθήσεις του από παθολογικά αίτια ενώ βρισκόταν στο δρόμο.
Πάντως σε περίπτωση που η νεκροψία επιβεβαιώσει ότι ο 59χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση του δικύκλου του στο δρόμο τότε η Λέσβος θα μετρήσει το τέταρτο θύμα τροχαίου από εκτροπή του οχήματος μέσα σε μικρό διάστημα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου