Thursday, 28 March, 2024

«Θα κινηθούμε νομικά»: ΠΟΕΔΗΝ προς Παντελή Θαλασσινό

«Θα κινηθούμε νομικά. Τέτοιες απόψεις θίγουν την επαγγελματική ευσυνειδησία μας», αναφέρει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Απαίσιες απόψεις διακινούνται για τους εμβολιασμούς, που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μας», αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει ότι οι «ψεκασμένες απόψεις» δεν επιτρέπονται:
«Χθες πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα νοσοκομεία με απόλυτη επιτυχία. Οι ψεκασμένες απόψεις που διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θίγουν τη τιμή και την υπόληψη των συναδέλφων μας που εμβολίασαν τους Πολιτικούς και Πολιτειακούς παράγοντες , θίγουν επίσης και όσους συναδέλφους εμβολιάστηκαν. Ξαφνικά από ήρωες γίναμε απατεώνες. Αντί για εμβόλια κάνουμε φυσιολογικό ορό. Ντροπή να διακινούνται τέτοιες απαίσιες απόψεις», τονίζει ο Μιχάλης Γιαννάκος.
Να σημειωθεί ότι η ανάρτηση στο Facebook του Παντελή Θαλασσινού προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων στα νοσοκομεία, δήλωνε την αμφιβολία του τραγουδιστή για το εμβόλιο που χορηγήθηκε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, και τον Σωτήρη Τσιόδρα, αν θα μπορούσε να είναι … φυσιολογικός ορός. Η ανάρτηση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ο ίδιος αναγκάστηκε αργότερα να ανασκευάσει..
Στην ανάρτηση του ο Παντελής Θαλασσινός ανέφερε: «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα»;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου