Tuesday, 23 April, 2024

Θεοχάρης για Μύκονο: Δεν υπάρχουν μαζικές ακυρώσεις! Μέχρι και βρετανικά ΜΜΕ κράζουν

Στη διάψευση δημοσιευμάτων περί μαζικών ακυρώσεων στη Μύκονο μετά την επιβολή των αυστηρών περιοριστικών μέτρων

για την αναχαίτιση του κορωνοϊού, προχώρησε από τη Βουλή ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σχολιάζοντας ότι «οι ακυρώσεις υπάρχουν μόνο στη φαντασία όσων το γράφουν» και υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία ξενοδόχων και επιχειρηματιών του τουρισμού στο νησί των ανέμων δεν δείχνουν μπαράζ ακυρώσεων, προκειμένου να διαβεβαιώσει ότι η τουριστική κίνηση στη Μύκονο συνεχίζεται ομαλά… κατά τ’ άλλα, κ. Θεοχάρη καλά; Δεν υπάρχουν ακυρώσεις; Όλα τα ΜΜΕ του εξωτερικού αυτό γράφουν! Μήπως σας κάνουν και απ’ έξω αντιπολίτευση; Ξέρετε αγαπητοί κύριοι της κυβέρνησης, πλέον ο κόσμος δε ζει στην πέρα ραχούλα. Υπάρχει το ιντερνετ. Πατάς ένα κουμπί και σου βγάζει… δεκάδες ξένα ΜΜΕ που και γλώσσα να μην ξέρεις, έχει μετάφραση! Όλοι σας κράζουν. Και για την οικονομία που καταστρέφεται σε μία κρίσιμη σεζόν. Μα είναι κοινή λογική. Να πάει ένας τουρίστας-πόσω μάλλον νέος, σε όποιο νησί, και δη στη Μύκονο να κάνει τι, χωρίς μουσική, χωρίς πάρτι, χωρίς χορό;
Εν τω μεταξύ, ο κ. Θεοχάρης επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα λάβει αυστηρά μέτρα και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή χρειαστεί βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων, διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προτάξει το ζήτημα του τουρισμού και της οικονομίας εις βάρος της υγείας των πολιτών.
«Δεν θα αφήσουμε τα πράγματα να κυλίσουν χάριν της οικονομίας. Δεν φοβόμαστε να παίρνουμε δύσκολα μέτρα», σημείωσε χαρακτηριστικά. 
Ανάστατοι εργαζόμενοι και επιχειρηματίες από την απόφαση για lockdown που δείχνει να «σφραγίζει» πρόωρα μια εξαιρετική μέχρι τώρα σεζόν με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και full κρατήσεις που τινάζονται στον αέρα… Ενός νησιού που «βράζει» πλέον με την απόφαση για lockdown την στιγμή μάλιστα που όλα έδειχναν ότι η σεζόν θα ήταν εξαιρετική.
Το κύμα των ακυρώσεων που σχηματίστηκε όλο και θα μεγαλώνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα αφού τα email σε ξενοδοχεία, beach club και εστιατόρια πέφτουν σαν τη βροχή και ο Θεοχάρης… περί άλλων τυρβάζει!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου