Friday, 29 March, 2024

Θεοχάρης: Η ενηλικίωση του πρωθυπουργού…

Θεοχάρης: Η ενηλικίωση του πρωθυπουργού…

Τι είπε στην Επιτροπή της Βουλής

Θετικές και αρνητικές κρίσεις περιλάμβανε για τον πρωθυπουργό η τοποθέτηση του βουλευτή κ. Χάρη Θεοχάρη (Ποτάμι) σήμερα Τετάρτη πρωί, στην κοινή συνεδρίαση των τεσσάρων Επιτροπών της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας: οι μεν  είχαν να κάνουν με την ενηλικίωση του κ. Τσίπρα, οι δε με τα συγκεκριμένα μέτρα που πάρθηκαν αφού χάθηκε πολύτιμος καιρός.

Λεπτομερέστερα, ο κ. Θεοχάρης είπε:

· «Σήμερα ζούμε το τέλος των ψευδαισθήσεων και της υποκρισίας. Ακούσαμε πολλά. Χθες ακούσαμε την ομιλία ενηλικίωσης του πρωθυπουργού. Χτες το Μέγαρο Μαξίμου ήταν το Καστελόριζο του κ. Τσίπρα»
· « Ο πρωθυπουργός κονιορτοποίησε τα επιχειρήματα του λόμπι της δραχμής. Ελπίζω να έβαλε με αυτό τον τρόπο μια για πάντα ταφόπλακα σ’ αυτά τα τα επιχειρήματα. Κανείς δεν μας δίνει χρήματα. Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι»
· «Σε τι διαφέρει ο πρωθυπουργός από τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά;. Ρωτήστε τους, το ίδιο θα σας πουν κι αυτοί. Έφεραν μια κακή συμφωνία, αλλά ήταν η καλύτερη που μπορούσαν»
· «Τα μέτρα που περιλαμβάνει η συμφωνία είναι τα μέτρα Τσίπρα- Καμμένου: η αύξηση του ΦΠΑ, οι μειώσεις στις συντάξεις, η αύξηση της φορολογίας στις επιχειρήσεις»
· «Φέρνετε τις συμφωνίες που λοιδορούσατε, με τις διαδικασίες που καταγγέλλατε. Αποτύχατε οικτρά, κλείσατε τις τράπεζες, μιλούσατε για αξιοπρέπεια, όμως αξιοπρέπεια χωρίς λεφτά, δεν φτάνει».

πηγή: athensvoice.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου