Friday, 29 March, 2024

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του λέκτορα για τις δολοφονίες με αρσενικό

Η υπόθεση εισήχθη στις 10 Δεκεμβρίου αλλά διακόπηκε και επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα. Οι δικηγόροι της οικογένειας των θυμάτων όμως ζήτησαν αναβολή

καθώς ο βασικός μάρτυρας- πατέρας της κοπέλας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και ανέβαλε την εκδίκαση για τις 8 Απριλίου.

Λόγω κωλύματος του πολιτικού ενάγοντος, αναβλήθηκε η δίκη για τον λέκτορα Γεωλογίας του ΑΠΘ για διπλή ανθρωποκτονία της συζύγου και της γιαγιάς της με αρσενικό.

Ο 49χρονος αναμενόταν να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση εισήχθη στις 10 Δεκεμβρίου αλλά διακόπηκε και επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα. Οι δικηγόροι της οικογένειας των θυμάτων όμως ζήτησαν αναβολή καθώς ο βασικός μάρτυρας- πατέρας της κοπέλας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και ανέβαλε την εκδίκαση για τις 8 Απριλίου. Αθώος δήλωσε για τη διπλή ανθρωποκτονία της συζύγου και της γιαγιάς της ο λέκτορας Γεωλογίας του ΑΠΘ κατά την έναρξη της δευτεροβάθμιας δίκης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης. “Όλες οι κατηγορίες είναι αίολες και αβάσιμες. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, είναι αναπόδεικτες” ανέφερε ο 49χρονος κατηγορούμενος.

Η διπλή ανθρωποκτονία έγινε το 2013 ενώ ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε δις ισόβια, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, τον Μάρτιο του 2018. Και τότε ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες μιλώντας για ατύχημα.

Πηγή: GR TIMES

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου