Thursday, 25 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Γιατρός αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του

Ένας 60χρονος γιατρός αυτοπυρπολήθηκε θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:00 το πρωί, στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του 60χρονου γιατρού, στην περιοχή των Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Thestival.gr, άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον εγκαυματία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο “Γ. Παπανικολάου”.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος γιατρός, ο οποίος υπηρετεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, φέρει εγκαύματα α΄ βαθμού στο 80% του σώματός του, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη. Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του 60χρονου γιατρού που αυτοπυρπολήθηκε

Συγκλονισμένος είναι ο ιατρικός κόσμος της Θεσσαλονίκης από την είδηση ότι 60χρονος γιατρός αποπειράθηκε, το πρωί, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν και έχουν εργαστεί μαζί του κατά τη διάρκεια της θητείας του σε μεγάλα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν σοβαρό και υπεύθυνο επαγγελματία που προσέφερε τη ζωή του στον άνθρωπο, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr

Το τελευταίο διάστημα όμως, όπως ανέφεραν συνάδελφοί του, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα… Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης-Συκεών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου