Friday, 19 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι πατέρας και γιος για τον θάνατο του 15χρονου

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης στη Θεσσαλονίκη για το τραγικό περιστατικό με τον 15χρονο που πυροβόλησε

και τραυμάτισε θανάσιμα τον συνομήλικο φίλο του τη Μεγάλη Παρασκευή (22.04.2022).

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (23.04.2022), ο 15χρονος που κρατούσε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο σκότωσε τον άτυχο συνομήλικό του στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους. Μελετώντας τη δικογραφία, η εισαγγελέας αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους ενόψει της έρευνας που παρήγγειλε προς το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για να διακριβωθούν οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας, που συγκλονίζει τη συμπρωτεύουσα.

Σοκάρει, εν τω μεταξύ, η ιατροδικαστική εξέταση στον 15χρονο! Αποκαλύπτεται ότι πυροβολήθηκε από 2-3 μέτρα, η σφαίρα τον βρήκε στο δεξί μάτι, κι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, στη δικογραφία που σχηματίστηκε από αστυνομία, ο 15χρονος δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία, ενώ ο 56χρονος πατέρας του για πλημμελή φύλαξη όπλου και παραμέληση εποπτείας ανήλικου!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου