Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη “μαμούθ” σε διαμέρισμα, με λεία 400.000 €

Διάρρηξη «μαμούθ» κατάφεραν να εξιχνιάσουν μετά από πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη που μπούκαρε στο διαμέρισμα στην Καλαμαριά, συλλέγοντας στοιχεία τα οποία και κατάφεραν να αξιοποιήσουν.

Πρόκειται για 35χρονο Γεωργιανό, ο οποίος εντοπίστηκε στο πλαίσιο συνεργασίας με αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, χθες το πρωί στην περιοχή του Κορυδαλλού στον Πειραία, οπότε και συνελήφθη δυνάμει σχετικού Εντάλματος Ανακριτικού Τμήματος της Ε.Π.Θ..

Προηγήθηκε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου,  σύμφωνα με την οποία, τον Νοέμβριο του 2022, παραβιάστηκε παράθυρο διαμερίσματος 33χρονης, ερευνήθηκε ο χώρος και από το εσωτερικό αφαιρέθηκαν (300.000) ευρώ, κοσμήματα χρηματικής αξίας περίπου (100.000) ευρώ και τρείς (3) ηλεκτρονικές συσκευές (tablet).

Παρουσία εκπροσώπου δικαστικής Αρχής, έγινε έρευνα στο διαμέρισμα που διέμενε ο 35χρονος άντρας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Πλήθος κλειδιών θυρών διαφορετικών εταιρειών
  • Μηχάνημα κοπής-διαμόρφωσης κλειδιών
  • Αντικείμενα που διευκολύνουν τη διάρρηξη οικιών με αντικλείδι και
  • Κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε στο πλαίσιο της εγκληματικής του δράσης.

Επιπρόσθετα, βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, για την οποία σχηματίστηκε αυτοτελής δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορυδαλλού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου