Thursday, 28 March, 2024

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση εκπαιδευτών σχολών οδηγών – Ζητούν άμεση οικονομική ενίσχυση του κλάδου τους

Την οικονομική ενίσχυση του κλάδου τους ζητούν εκπαιδευτές και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών από τη Μακεδονία και τη Θράκη

που νωρίτερα πραγματοποίησαν αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.
Η μηχανοκίνητη πορεία των περίπου διακοσίων οχημάτων, ξεκίνησε από την περιοχή του αεροδρομίου και κατέληξε στον Λευκό Πύργο. Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ υπό τις οδηγίες της αστυνομίας έγινε εκτροπή προς τη νέα παραλία, ώστε να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση μέσα την πόλη. Επιτράπηκε σε πέντε οχήματα να κατευθυνθούν προς το ΥΜΑΘ για να παραδώσουν κι εκεί το υπόμνημά τους.
«Ζητούμε άμεση οικονομική ενίσχυση από την κυβέρνηση. Δεν επαιτούμε. Καλούμαστε να πληρώσουμε όλες τις οικονομικές μας υποχρεώσεις χωρίς καμία βοήθεια. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει και το επάγγελμά μας είναι το πιο βαλλόμενο σε αυτήν την κατάσταση που ζούμε», λέει στο Thestival ο Ε. Ηλιάδης, ιδιοκτήτης σχολής οδηγών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Καταλήγοντας εξηγεί ότι: «Είμαστε εδώ κι επτά μήνες κλειστά, με εντολή της κυβέρνησης. Τα ποσά των επιδοτήσεων που μας έχουν δοθεί είναι γελοία. Υπάρχουν οικογένειες που πλέον δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα βασικά».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου