Thursday, 25 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη πορεία κατά της υποχρεωτικότητας

Με συγκέντρωση και πορεία απάντησαν στην κυβέρνηση και τα νέα μέτρα υγειονομικοί, πολίτες, και μερίδα εκπαιδευτικών, κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, στη Θεσσαλονίκη.
Στον Λευκό Πύργο συγκεντρώθηκαν πάνω από 2.000 άτομα τα οποία με πανό και σημαίες, φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, των εμβολίων και της υποχρεωτικότητας. Μάλιστα, φώναξαν και ενάντια στα νέα μέτρα που αφορούν τους άνω των 60 ετών, με πανό που έγραφαν: «κάτω τα χέρια από τους γονείς μας».
Νωρίτερα μπλοκ των 300 ατόμων με αφετηρία την ΕΡΤ 3 επί της οδού Λεωφόρο Στρατού έκανε πορεία προς τον Λευκό Πύργο μέσω των οδών Τσιμισκή και Παύλου Μελά, ενώ λίγο πριν τις 18.30 συγκεντρώθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους διαδηλωτές μπροστά από το μνημείο της Θεσσαλονίκης.
Με σημαίες στα χέρια και πανό, λένε “όχι” στο εμβόλιο, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά και του Αλέξη Τσίπρα.
Νωρίτερα,στον Λευκό Πύργο πραγματοποιήθηκαν ομιλίες. Ένας εκ των ομιλητών, εξέφρασε την αγανάκτηση του για την κατάσταση στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για καταπάτηση της Δημοκρατίας, με τα μέτρα που λαμβάνονται για την πανδημία. Μάλιστα τόνισε πως “αν δε χυθεί αίμα δεν θα αλλάξει η κατάσταση”!
Την κινητοποίηση περιφρουρούν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εκτροπές οχημάτων από άλλες οδούς, καθώς λόγω της μεγάλης συμμετοχής στη διαδήλωση, ο κόσμος έχει κατακλύσει τη Λεωφόρο Νίκης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου