Friday, 19 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Ουρές έξω από καταστήματα και στον Εύοσμο

Με μεγάλη κινητικότητα έγινε η πρεμιέρα της επανεκκίνησης του λιανεμπορίου και στην αγορά του Ευόσμου. Καταναλωτές

σχημάτισαν ουρές έξω από καταστήματα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, περιμένοντας την σειρά τους για να εισέλθουν εντός υπό τα νέα μέτρα προστασίας.
Κυρίως, παρατηρήθηκαν ουρές έξω από καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, παιδικά ρούχα αλλά και βιβλιοπωλεία. Γενικότερα όμως σήμερα υπήρχε κίνηση στην αγορά του Ευόσμου, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες, μετά το κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ο Εύοσμος αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες περιοχές.
«Λόγω των εκπτώσεων αναμένουμε να υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο στο άνοιγμα της αγοράς. Σίγουρα βοήθησαν τα e-shops και οι online παραγγελίες, αλλά πολλοί δεν θέλουν ή δεν γνωρίζουν να ψωνίζουν διαδικτυακά, ενώ υπήρχαν και μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις» λέει στο makthes.gr ο Γιάννης Σούλας, μέλος του δ.σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου. Όπως επισημαίνει για τους καταστηματάρχες το άνοιγμα της αγοράς είναι μια μεγάλη ανάσα, που ανέμεναν για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. «Οι καταστηματάρχες έχουν περίεργη ψυχολογία. Τα χρέη τρέχουν και έχουν δεινοπαθήσει με το «άνοιξε-κλείσε». Ελπίζουμε να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα από όλους, για να μπορεί να λειτουργεί η αγορά, χωρίς να κλείσει ξανά» τονίζει ο κ. Σούλας. Διαβάστε περισσότερα στο makthes.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου