Saturday, 20 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Ο 2 ετών Ιεροκλής πάσχει από νευροβλάστωμα και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Ο Ιεροκλής είναι 27 μηνών. Πάσχει από νευροβλάστωμα. Το νευροβλάστωμα είναι μια ασθένεια, κατά την οποία σχηματίζονται καρκινικά κύτταρα

στον νευρικό ιστό των επινεφριδίων, του θώρακος, του λαιμού ή του νωτιαίου μυελού.
Στις 30 Σεπτεμβρίου ο Ιεροκλής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του επινεφριδίου στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείο Αγία Σοφία στην Αθήνα. Πλέον παρακολουθείται από τους γιατρούς της παιδοογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.
Η μητέρα του Ιεροκλή, Μαρία Γώγου, η οποία κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε έναν ερανικό τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς για να συγκεντρώσει χρήματα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη των ιατρικών εξετάσεων και της φαρμακευτικής αγωγής του Ιεροκλή καθώς και για τα έξοδα των μετακινήσεών του στην Αθήνα σε μηνιαία βάση.
Ο ερανικός τραπεζικός λογαριασμός της κυρίας Γώγου έχει την έγκριση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Η εκταμίευση ποσών γίνεται έπειτα από την προσκόμιση των απαραίτητων παραστατικών στην Διεύθυνση Καταπολέμησης της Φτώχειας.
Ατομικός Ερανικός Τραπεζικός Λογαριασμός
Σκοπός: Συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του Τσαχουρίδη Ιεροκλή του Σωκράτη σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο ή Κέντρο Αποθεραπείας / Αποκατάστασης του εσωτερικού
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
5057-097631-662
IBAN GR 6101 7205 7000 5057 0976 31 662
Δικαιούχος: Γώγου Μαρία του Ευαγγέλου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου