Tuesday, 16 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Ο 26χρονος οδηγός χτύπησε την Έμμανουέλα στο αντίθετο ρεύμα

Για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος αλλά και το γεγονός ότι έκλεψαν το πορτοφόλι της ενώ ήταν αιμόφυρτη στο δρόμο, μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 21χρονης, Νίκος Ρουσόπουλος.

Ο δικηγόρος Νίκος Ρουσσόπουλος ανέφερε ότι τα χρήματα που της έκλεψαν μετά τροχαίο ήταν τα χρήματα που της έδωσαν οι γονείς της για να περάσει το μήνα και να πληρώσει την κλινική που νοσηλευόταν το σκυλάκι της λόγω ατυχήματος. «Είναι αδιανόητο να βλέπεις έναν άνθρωπο να ψυχορραγεί και να πας να κλέψεις», τόνισε και εξήγησε ότι αυτό έγινε καθώς τα πράγματά της είχαν διασκορπιστεί στο οδόστρωμα. Έψαχναν την ταυτότητά της και τότε κάποιος επιτήδειος πήρε το πορτοφόλι.

Σχετικά με την έρευνα της ΕΛΑΣ για την παράσυρση της κοπέλας από τον 26χρονο, ο δικηγόρος είπε πως ο δράστης χτύπησε την κοπέλα δύο φορές, ενώ από το υλικό που συγκέντρωσαν οι αρχές τα όσα είπε ο 26χρονος διαψεύδονται. Σύμφωνα με την έρευνα, ο 26χρονος χτύπησε την 21χρονη στο αντίθετο ρεύμα. «Την χτύπησε αφότου είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα, είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης είχε ισχυριστεί αρχικά ότι δεν την είδε και ότι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του. Στη συνέχεια είπε ότι η κοπέλα χάζευε στο κινητό, ενώ ισχυρίστηκε ότι αν περνούσε από διάβαση η 21χρονη, τίποτα δεν θα είχε συμβεί.

Το χρονικό του τροχαίου

Ήταν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της 22ης Νοεμβρίου όταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, παρέσυρε την 21χρονη κοπέλα στην οδό Εγνατία και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών, όπου κάποιοι από αυτούς έτρεξαν να βοηθήσουν την κοπέλα. Κάποιος όμως από αυτούς, βλέποντάς την σε σοβαρή κατάσταση, σκέφτηκε να αρπάξει το πορτοφόλι της. Άλλοι άνθρωποι κοίταξαν και απομνημόνευσαν τον αριθμό πινακίδας του ασυνείδητου οδηγού που διέφυγε.

Άμεσα οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διέκοψαν την κυκλοφορία και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην αιμόφυρτη κοπέλα μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο. Η Εμμανουέλα νοσηλευόταν για μέρες στο νοσοκομείο, ώσπου δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου