Friday, 19 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία πήραν τα δύο αδέρφια που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 52χρονο

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (14.5.2023) τα δύο αδέλφια 40 και 42 ετών αρμενικής καταγωγής που συνελήφθησαν για τη δολοφονία ενός 52χρονου στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου.

Ο εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.

Αύριο αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άντρα.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί του Σαββάτου τα δύο αδέλφια πλησίασαν τον 52χρονο και αφού καυγάδισαν μαζί του στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει τη ζωή του. Το θύμα της δολοφονίας διατηρούσε γραφείο τελετών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός τους, τα δύο αδέρφια δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον 52χρονο. Ισχυρίζονται ότι όλα ξεκίνησαν όταν κλότσησαν ένα πλαστικό πιατάκι με υπολείμματα φαγητού που είχε τοποθετήσει το θύμα για να ταΐσει αδέσποτα και άρχισαν να εκτοξεύονται βρισιές και από τις δύο πλευρές.

Εκείνη τη στιγμή, όπως λένε, έφτασε στο σημείο η μητέρα τους, η οποία έβρισε και η ίδια το θύμα, και τότε ξέφυγε η κατάσταση. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του 52χρονου απέδωσαν το έγκλημα «στην κακιά στιγμή».

in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου