Saturday, 20 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν αστυνομικό με αεροβόλο!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικός της ομάδας “Ζ”, δέχθηκε πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο!

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τις 11:00 στη συμβολή της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και της οδού Παρασκευοπούλου. Ο αστυνομικός βρισκόταν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς υπήρχαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο αστυνομικός κάποια στιγμή άκουσε δύο δυνατούς θορύβους και στη συνέχεια ένιωσε ένα έντονο κάψιμο στο χέρι. Ενημέρωσε αμέσως το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης. Έλαβε εντολή να φύγει από το σημείο που βρισκόταν και να μεταβεί σε άλλο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν δύο βολίδες αεροβόλου όπλο.

Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν πως ο αστυνομικός δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου