Thursday, 25 April, 2024

Θεσσαλονίκη: «Σήκωσαν» με γερανό το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού!

Με γερανό φαίνεται πως έκανε «φτερά» το περίπτερο του «Χαμόγελο του Παιδιού» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με μαρτυρία εργαζόμενης στο ThessToday.gr.

Όπως αναφέρει η ίδια, η διαδικασία αφαίρεσης του μεταλλικού οικίσκου σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης και διήρκησε περίπου μισή ώρα. «Έβλεπα με τα μάτια μου τον γερανό να “σηκώνει” το ένα από τα δύο περίπτερα. Ξέρουμε ότι το ένα είναι του “Χαμόγελο του Παιδιού” και το άλλο από το παιδικό χωριό SOS στο Φίλυρο. Δεν υποψιαστήκαμε ότι μπορεί να το κλέβει κάποιος, νομίζαμε ότι είναι η τυπική διαδικασία», πρόσθεσε στο ThessToday.gr η εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης στην Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στην καταγγελία αναφέρεται ότι η κλοπή πραγματοποιήθηκε μεταξύ μεσημβρινών-απογευματινών ωρών της Τρίτης με πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Ωστόσο, το υλικό από τις κάμερες θα είναι εκείνο που θα «δείξει» τι πραγματικά συνέβη μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που είχε ως συνέπεια την απομάκρυνση του μεταλλικού οικίσκου κάτω από τη μύτη των αρμόδιων φορέων.

«Εμείς στήνουμε σε εορταστικές περιόδους μεταλλικούς οικίσκους. Σήμερα είχε προγραμματιστεί να έρθει ο γερανός να το πάρει και δεν το βρήκαν. Έχει ενημερωθεί η ΕΛΑΣ και όλοι οι αρμόδιοι φορείς για την κλοπή», δήλωσε στο ThessToday.gr η Εύα Συργκάνη, από το τμήμα επικοινωνίας του «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr οι υπεύθυνοι του Kibo υποστηρίζουν από πλευράς τους ότι δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την απόσπαση του περιπτέρου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου