Friday, 19 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Σαφάρι ελέγχων της Αστυνομίας. Εννέα συλλήψεις και 324 πρόστιμα

Ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι επιχειρήσεις έγιναν στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού που έχει εκπονήσει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την αστυνόμευση του Νομού, την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας, Αλλοδαπών, Τροχαίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διεξήγαγαν ταυτόχρονες στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις, σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις, σε περιοχές του κέντρου της πόλης, των Δήμων Κορδελιού-Ευόσμου, Θερμαϊκού, Θέρμης, Βόλβης, στην  ΠΑΘΕ, ΠΕΟ Θεσσαλονίκης-Βέροιας.

Στις επιχειρήσεις, όπου συμμετείχαν 111 αστυνομικοί και 35 οχήματα:

Ελέγχθηκαν 814 άτομα και 549 οχήματα, προσήχθησαν (35) άτομα και συνελήφθησαν (9) εξ’ αυτών για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών, λαθρεμπόριο, άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου και εκκρεμή καταδικαστική απόφαση με την οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Βεβαιώθηκαν (324) παραβάσεις και ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα.

“Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον με αμείωτους ρυθμούς”, σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου