Thursday, 28 March, 2024

Θεσσαλονίκη: Στα ίχνη του άνδρα που πάτησε και σκότωσε γατάκι η ΕΛ.ΑΣ

Στα ίχνη του άνδρα που ποδοπάτησε και σκότωσε γατάκι στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Αστυνομία.

Το σοκαριστικό περιστατικό το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο, δείχνει έναν άνδρα στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος αφού ελέγχει πως δεν τον κοιτάζει κανείς, πλησιάζει το μικρό γατάκι, το τσαλαπατάει και φεύγει ανενόχλητος.

Σε ένα νέο βίντεο, ντοκουμέντο, λίγα δευτερόλεπτα πριν ο άντρας δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο νεογέννητο γατάκι, φαίνεται ότι είχε προσπαθήσει να το ξανακάνει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο δράστης με την κόκκινη μπλούζα, επιχειρεί να σκοτώσει ξανά, με τον ίδιο τρόπο, το γατάκι, όσο αυτό βρίσκεται ανάμεσα σε σταθμευμένα οχήματα. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει και το γατάκι προσπαθεί να σωθεί πηγαίνοντας κάτω από ένα αυτοκίνητο. Ο άντρας όμως το ακολουθεί και μόλις το ζώο προσπαθεί να μπει ανάμεσα στις λαμαρίνες για να γλιτώσει, το προλαβαίνει και το ποδοπατά αλύπητα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της φιλοζωικής Θεσσαλονίκης «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», Εύη Καλαϊτζίδου που μίλησε στο MEGA,  πιθανότατα ο άντρας να έχει εντοπιστεί. «Είναι άνθρωπος γνωστός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έχει κακοποιήσει κι άλλες φορές ζώα και έχει βιαιοπραγήσει και σε ανθρώπους» δήλωσε η κ. Καλαϊτζίδου. Η ίδια ανέφερε πως μέχρι τώρα του έχουν επιβληθεί μόνο ποινές με αναστολή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου